H.O. Dirhem sadržaj
srijeda, 02 Maj 2018 00:00

Održan Treći susret volontera Dirhema

Ocijeni...
(1 glasova)

dirhemsusret2018U Travniku je održan Treći susret volontera Humanitarne organizacije "Dirhem". Susretu su prisustvovali predsjednik Udruženja, članova Upravnog odbora, te volonteri Dirhema iz nekoliko bh. gradova.

U okviru susreta organiziran je radni sastanak na kojem su članovi Upravnog odbora i volonteri razgovarali o trenutnim aktivnostima, planovima za buduće djelovanje, a održana je i diskusija gdje su volonteri iznosili svoja zapažanja vezano za djelovanje organizacije.

Prisutnima se obratio predsjednik Udruženja, Edin Draganović, koji je prisutnima govorio o pravcima razvoja i djelovanja Dirhema u narednom periodu, a nakon njega i član Upravnog odbora, Muris Avdić, koji se osvrnuo na određena iskustva i nove momente u realizaciji određenih projekata koje sprovodi naša organizacija.

Susret smo prije svega iskoristili za upoznavanje, druženje i odmor u lijepom ambijentu. Zahvaljujemo se našim volonterima na izdvojenom vremenu, ali i na svemu onom što čine kako bi naša organizacija uspješno ostvarila svoju misiiju, a to je pružanje podrške i pomoći najugroženijima među nama.

(Dirhem.org)

Procitano 537 puta

S5 Box