Video sadržaj
utorak, 18 Juli 2017 00:00

VIDEO: Pogledajte kako se Dodik pravda da nije govorio protiv bošnjačkih povratnika

Ocijeni...
(0 glasova)

dodik1Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da zahtjev bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović za njegovim sankcionisanjem zbog izjava u Bratuncu predstavlja pokušaj kontinuirane kriminalizacije rukovodstva Srpske, te poručio da će tako biti dok god Srpska postoji i da se na to treba navići i ignorisati.
Komentarišući zahtjev Bakira Izetbegovića da ga OHR, Tužilaštvo BiH i PIK sankcionišu, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, rekao je da nakon što je propao pokušaj da ga optuže za referendum, Izetbegović pokušava da nađe nove načine da ga dovede pred Sud. U te svrhe, kaže Dodik, koristi se i OBA.

– Poznato je da postoje organizacije u svijetu koje su djelovale i danas djeluju u BiH, u Sarajevu, islamske organizacije raznog tipa, koje danas podržavaju čak i terorizam, a ranije su podržavale projekte povratka i da su zabranjene čak i od strane Savjeta bezbjednosti UN. Na njih sam mislio. Nisam rekao ništa drugo osim toga. Nisam branio, nisam rekao da ne moraju da dođu (Bošnjaci) – istakao je Dodik.

(Saff.ba)

Procitano 718 puta

S5 Box