Vijesti iz BiH
nedjelja, 22 Oktobar 2017 00:00

Dodik - balkanski tip Kim Džong Una

Ocijeni...
(0 glasova)

cavicOpozicija u Republici Srpskoj ne ruši institucije već želi srušiti vlast koja ugrožava nezavisnost tih institucija, rekao je rekao je predsjednik NDP-a Dragan Čavić za N1.
''Svaki dan potvrđuju da su režim, ali žele to da demantuju. Nevjerovatna osionost, potpuno ignorisanje realnog života i njihov život u nekom spektru lažnih podataka o uspjehu - je njihova svakodnevica. Mi ne rušimo institucije, mi želimo srušiti vlast koji ugrožava nezavisnost institucija. Ne suprostavljamo se institucijama već njihovom zloupotrebljavanju'', kazao je Čavić.

On je dodao da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nema ovlašćenja za izdavanje naloga za hapšenje komentirajući izjave Dodika o Marijani Berec. .

''Imamo Kim Džong una, modifikacija balkanskog tipa. Čovjek koji je na čelu Srpske i na čelu vladajuće stranke - Milorad Dodik. U svom emotivnom pokazivanju te brige za srpski narod, on je rekao da je tamo vidio šeficu OHR-a u Banjaluci i da se jedva suzdržao da ne izda nalog za njeno hapšenje. Po zakonu samo sudija na prijedlog tužioca može izdati nalog za hapšenje. To ne može predsjednik Republike da radi, to je nemoguće'', dodao je on.

(N1)

Procitano 464 puta

S5 Box