Vijesti iz BiH
utorak, 22 Januar 2019 00:00

Pronađite posao na sajmu zapošljavanja u Zenici i Tuzli 24. januara

Ocijeni...
(0 glasova)

posao5Agencija DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Zenici u Hotelu Zenica i u Tuzli u Bosanskom kulturnom centru u četvrtak 24.01.2019. godine, s početkom u 16:30h.
"Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom 'Plava Laguna', otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi", pozivaju iz agencije DEKRA.

Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, ''Plava Laguna'' Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu u jednoj od najvećih hrvatskih turističkih kompanija.

''Plava Laguna'' d.d već 60 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. Zapošljavaju 1000 stalnih radnika i 2000 sezonskih radnika različitih zanimanja. Nalaze se u Poreču i Umagu.

Tokom 2018. u Plavoj Laguni je radilo više od 200 novih radnika iz Bosne i Hercegovine, koji su se prijavili za posao na sajmovima zapošljavanja Plava Laguna u aprilu 2018. održanim u Tuzli, Zenici i Doboju.
Tražimo i zapošljavamo veliki broj kvalifikovanih i pomoćnih radnika u turizmu: konobara, kuhara, recepcionera, kućnih majstora, sobarica/premačica, čistačica i vrtlara.

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (izuzev kućnih majstora koji moraju imati relevantnu stručnu spremu).

Svojim sezonskim radnicima ''Plava Laguna'' obezbjeđuje besplatan smještaj i prehranu te podmiruje troškove putovanja do Istre i natrag.
Uz mjesečnu plaću osigurana je fiksna stimulacija za rad od 120 eura mjesečno za maj, juni, juli i august, kao i dodatna stimulacija na kraju sezone u iznosu od 40 eura po svakom mjesecu trajanja ugovora za sve radnike koji su radili duže od dva mjeseca.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Plava Laguna organizuje i plaća sve troškove povezane s dobivanjem radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u četvrtak 24.01.2019. godine s početkom u 16:30h. Sajam će se održati u Zenici u prostorijama Hotela Zenica, te u Tuzli u prostorijama Bosanskog kulturnog centra.
Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije ''Plava laguna''.

Putem slijedećeg linka možete pristupiti prijavnom obrascu:
PRIJAVNI OBRAZAC

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona +387 33 29 52 54 ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

(klix.ba)

Procitano 675 puta

S5 Box