Vijesti iz ekonomije
ponedjeljak, 24 Decembar 2018 00:00

Obnova starog brenda: Stiže 'bosanska nutella' na tržište

Ocijeni...
(0 glasova)

eurokrem1AC Food iz Velike Kladuše, kompanija iz sastava AS Holdinga, sljedeće sedmice u Sarajevu zvanično će promovirati i na tržište lansirati kremne namaze od lješnjaka pod robnim markom MAZA.


Riječ je o obnavljanju brenda koji je ranije postojao, a što je poslovna filozofija AC Fooda u vlasništvu tešanjske porodice Hrvić, nakon što su oživljeni nekadašnji poznati proizvodi Agrokomerca Tops, kafa Emina, Vegedor i drugi, piše BiznisInfo.


Velikokladuška „nutela“ (kako su je mediji prozvali, napomena BI) spadala je u red najatraktivnijih proizvoda nekadašnjeg giganta koji postupno obnavlja proizvodnju nakon što je dospio u vlasnišvo tešanjske grupe AS.

maza-namaz-tops


MAZA  se proizvodi od najkvalitetnijih sastojaka, a sadržava u sebi 20% ili 30% udjela lješnjaka, a u ponudi će se naći i MAZA Crunchy sa hrskavim kuglicama žitarica.


Na dogođaju, 26. decembra novinarima će novi proizvod predstaviti Edo Numić, direktor Direkcije za marketing i razvoj AS Holdinga i Lejla Čorhodžić, direktorica prodaje, marketinga i razvoja AC Fooda, prenijela je Slobodna Bosna.

Procitano 2284 puta

S5 Box