Vijesti iz rubrike Scitech
nedjelja, 30 April 2017 00:00

Google Classroom je postao potpuno besplata

Ocijeni...
(0 glasova)

googleDo sada je Google Classroom platforma bila dostupna isključivo za institucije poput fakulteta ili škola, koje su svojim učenicima i studentima davale pristup takozvanom G Suite interfejsu.

Vrlo korisni alati za kreiranje virtualnih učionica, razreda, seminara i zapravo svega što se tiče mogućnosti “učenja na daljinu” ili “virtualnog učenja” od sada će se moći koristiti potpuno besplatno!

Nema sumnje kako je ovo sjajna vijest, nakon što je prošlog mjeseca Google omogućio da Classroom platformi priistupite čak i ako nemate aktivirane G Suite usluge u sklopu neke od naučnih ili školskih institucija sada ćete moći sami kreirati svoje virtualne učionice.

Kolaboracijska platforma koju nudi Google je, definitivno, sjajan izbor i alat za sve koji žele učiti ili sarađivati, a ne nalaze se na istom mjestu.

Takođe, ukoliko želite podijeliti svoje znanje iz bilo kojeg područja s ostatkom svijeta, objaviti tutorijal za pojedini alat ili aplikaciju, objaviti bilo što čime biste mogli pomoći drugima koji žele usvojiti slično znanje, Google Classroom je definitivno odličan izbor, piše zimo.dnevnik.hr.

Da biste startovali svoj prvi razred posjetite službenu Google Classroom web stranicu i krenite s objavom. Ako želite saznati više o samoj usluzi odnosno platformi koju ćete koristiti, ovdje se nalaze vrlo detaljna upustva.

(zimo.hr)

Procitano 764 puta

S5 Box