Vijesti iz regiona
nedjelja, 28 Juni 2020 00:00

Vojska pred bolnicom u Novom Pazaru, stanje alarmatno

Ocijeni...
(0 glasova)

novipazarVojska postavlja šatore pred bolnicom, društvenim mrežama kruže informacije o novim žrtvama, koje niko zvanično ne potvrđuje, priča se o pretrpanosti bolničkih soba. Tako izgleda treći dan vanredne situacije u Novom Pazaru, koja je proglašena zbog naglog porasta broja zaraženih koronavirusom.

Zavod za javno zdravlje u Novom Pazaru objavio je danas da je u petak kod još 17 osoba potvrdio prisustvo koronavirusa, tako da je ukupan broj inficiranih porastao na 508.

Internetom kruže fotografije u kojima je stanje u novopazarskom infektivnom odjeljenju alarmatno, dok je ispred grudnog i infektivnog odjeljenja bio povećan broj pripadnika policije i vojske.

Vojska formira šatore ispred grudnog odjeljenja u kojem su smješteni najteži slučajevi oboljelih od koronavirusa, dok gradom kruže razne priče o broju preminulih od koronavirusa, ali niko od zvaničnika nije potvrdio da li je to tačno.

Trgovinske radnje, marketi, frizerski saloni, pekare, mesare i tržni centri, kao i uslužno-zanatske radnje rade ograničeno od sedem do 19 časova. Iz ove mjere su izuzete samo apoteke.

Zabranjen je rad svih vrsta zabavnih parkova za djecu, kao i svih teretana na teritoriji grada.

(Agencije)

Procitano 1470 puta

S5 Box