Vijesti iz rubrike Sport
nedjelja, 02 Septembar 2018 00:00

Došao da potpiše ugovor, izašao da se javi na telefon i pobjegao

Ocijeni...
(0 glasova)

nogometLjetni prelazni rok završen je sinoć i ovoga puta ponudio nam je donio dosta uzbuđenja i velikih transfera, ali i onih koji su propali u posljednjem trenutku.

Vjerovatno najluđa priča prelaznog roka dolazi nam iz Turske, tačnije Bursaspora, koji je želio da na dvogodišnju pozajmicu dovede iskusnog Poljaka Kamila Grosickog.

Krilni napadač koji igra za Hal siti dobio je dozvolu kluba da pređe u Bursu i činilo se u petak da je sve gotovo oko ovog transfera.

Grosicki je prije nekoliko dana otputovao u Tursku gdje ga je dočekao veliki broj navijača Bursaspora.

Poljak nije skidao osmijeh s lica i činilo se da je srećan što će karijeru nastaviti u ovom klubu. Ipak, niko nije mogao ni da sanja šta će se dogoditi na u finišu prelaznog roka.

U četvrtak ujutru došao je u trening centar Bursaspora, a nakon što je obišao krug i upoznao se s budućim saigračima otišao je na ljekarske preglede. Sve je bilo u najboljem redu, ljekarske je prošao i ostao je samo potpis.

Bursa je organizovala zvanično predstavljanje, pozvan je veliki broj novinara, ali sve je propalo na filmski način. Grosicki je rekao predsjedniku da mora da izađe na nekoliko minuta jer ga neko uporno zove na mobilni telefon.

Kada je Grosicki izašao da se "javi na telefon" niko nije ni slutio šta će se zapravo desiti. Sve je trajalo više od deset minuta i već su mnogi počeli da se pitaju gdje je fudbaler nestao. Otišli su da ga potraže, a od njega nije bilo ni traga ni glasa.

Pokušali su da ga dobiju na telefon, ali nisu uspjeli i nikome nije bilo jasno šta se dešava. Sat vremena kasnije dobili su informaciju da je Grosicki sjeo u auto i pobjegao, te da se ukrcao u avion i krenuo nazad za Englesku.

"Tražili su nam da odmah isplatimo kompletan novac za dvije godine. Rekli smo im da nemamo namjeru da to učinimo, ali i da jednostavno nemamo toliko novca", saopštili su iz kluba.

(B92)

Procitano 7172 puta

S5 Box